טעמים שונים של מזון

מתוק

שקד
תפוח
אניס
שעורה
בננה
בשר בקר
חמאה
גזר
גבינה
עוף
תירס
ברווז
שומר חצילים
תאנה
חלב
דוחן
שבולת שועל
תפוח אדמה
דלעת
אגס
ארנב
אורז
תרד
חטה

חריף

סלרי
צ'ילי
קינמון
שומר
שום
ג'ינג'ר
קולרבי
בצל
פפריקה
פלפל
צנוניות
קורנית
גרגיר הנחלים

מלוח

מלח
רוטב סויה

חמוץ

שעועית אזוקי
תפוח
משמש
ענב
קיווי
לימון
מנגו
תפוז
שזיף
אננס
גבינה
גבינת יוגורט
הגבינה של האיכר
גבינת שמנת
חמוץ (שהחמיץ)
חלב
עגבנייה

מריר

בזיליקום
עולש
סלרי
קפה
שן הארי
חסה
פטרוזיליה
תה

מאת שמעון פאול פרידלנדר

שמעון פאול פרידלנדר מומחה רפואה סינית. פתח לימודים מתקדמים ברפואה הסינית למטפלים מנוסים. מעביר הרצאות וקורסים ברחבי הארץ והעולם בנושא דיקור בלייזר.