מזון ניטראלי לפי התזונה ברפואה סינית

שעוית שחורה
חיטה
אפרסק
גזר
דייסת אורז
גויאבה
תמרים
גרעיני שומשום
אפונה
גרעיני אבטיח קרפיון
רוטב סויה
דבש
בטטות
כרובית
נבטים
תרד
פולי סויה
חלב
אורז
דלעת
דובדבנים
תה
שזיף שחור
בוטנים
זרעי חמנייה
תירס
צימוקים
עוף
ביצה
פומלה
קרפיון

מאת שמעון פאול פרידלנדר

שמעון פאול פרידלנדר מומחה רפואה סינית. פתח לימודים מתקדמים ברפואה הסינית למטפלים מנוסים. מעביר הרצאות וקורסים ברחבי הארץ והעולם בנושא דיקור בלייזר.