מקורות סידן חלופיים

סידן

הסידן הינו המינרל הנפוץ ביותר בגוף. הוא הכרחי לפעילויות התאים, להולכת הגירויים עצביים, לכיווץ שרירים ולקרישת דם. בצורותו כסידן-זרחני (קלציום-פוספט) הוא מהווה את המרכיב המקנה את החוזק והקושי של השיניים והעצמות.

פגישת ייעוץ חינם לחץ כאןŸ
02-6506977

מקורות סידן חלופים

ירקות ירוקים כהים:

עלי לפת מבושלים: 450מ"ג

כרוב מבושל: 330מ"ג

תרד מבושל: 250 מ"ג

ברוקולי מבושל: 72 מ"ג

פטרוזיליה: 200 מ"ג

חסה מסוג רומן: 40 מ"ג

ראש חסה:10 מ"ג

דגנים:

אורז חום מבושל: 20 מ"ג

שיבולת שועל: 40 מ"ג

קמח מלא: 50 מ"ג

נבטים:

נבטי סויה: 50 מ"ג

נבטי אלפלפה: 25 מ"ג

קטניות:

טופו: 150 מ"ג

שעועית: 60-140 מ"ג

עדשים: 50 מ"ג

אפונה: 20 מ"ג

דגים:

סלמון: 490 מ"ג

מרקל: 600 מ"ג

סרדינים: 1000 מ"ג

זרעים:

שקדים: 750 מ"ג

אגוזי מלך: 450 מ"ג

זרגי חמניות: 260 מ"ג

פרידלנדר פאול שמעון

מאת שמעון פאול פרידלנדר

שמעון פאול פרידלנדר מומחה רפואה סינית. פתח לימודים מתקדמים ברפואה הסינית למטפלים מנוסים. מעביר הרצאות וקורסים ברחבי הארץ והעולם בנושא דיקור בלייזר.